Felkelés, reggeli, majd egyből az irodába. Már ha a reggelire egyáltalán van időd és nem egyből egy telefonhívásra reagálsz. Bent a munkahelyen teszed a dolgod, ahogy egy jó alkalmazottnak kell. Talán túl is vállalod magad és mire hazaérsz egy plusz órát a hátad mögött hagyva, úgy érzed még csak most kezdődik a nap.

A szobában kisebb rendetlenség, amit tegnap akartál holnap megcsinálni, de érzed, hogy már ma nem lesz hozzá energiád, így majd inkább holnap. És így megy ez a hét végéig. A szombat persze a párodé, vagy a haveroké. Meg persze az idő is túl jó, hogy bent töltsd. Szóval vasárnap szépen meg is csinálod, amit szeretnél, a partnereddel, mint közös program. Aki természetesen élvezi, hogy veled lehet, de ha régóta ilyenek a napok, elhiheted, valószínű unja már a látszólag véget nem érő körforgást.

Iroda

Ez az jobbik, eset, amikor nem vállaltál be baráti alapon segítséget senkinek vagy nem kezdtél saját kis projektekbe munka mellett. Valójában a sokkal jobbik eset, mert persze lehet, hogy már gyerekeid vannak és az időd jelentős részét érthető módon rájuk szánod. Egy szó, mint száz, biztos gondolkodtál már rajta, milyen jó is lenne, ha lenne még egy kis időd azokra a dolgokra, amikre még gondolni sem jutott időd, számos más dolog mellett, amit még, amúgyis meg kell csinálnod. Hogyan férhet bele minden más? Sajnos az a szomorú helyzet, hogy a látszólag véget nem érő körforgás tényleg soha véget nem érő.

Talán mikor nyugdíjba mész, akkor. Már ha lesz nyugdíjad, vagy leszel olyan egészséges, hogy élvezd és ne a kórházban panaszkodj a kedvenc panasz partnereddel.

Értelemszerűen jön a kérdés, mit lehet ilyen helyzetben tenni? Hogyan lehet tényleg kitörni a mókuskerékből? A válasz rémisztő lehet: Kezdj el lassan a magad urává válni. Indíts vállalkozást. Várj, inkább reagálok helyetted: "Áh, túl kockázatos, nem tehetem meg". Ha ilyesmi választ adtál magadban, javaslom a Multi cégek és a biztonság illúziója rövid cikket tőlünk. Nyilván való, hogy a változás nem egyszerű, és nem is egyből kivitelezhető. Rengeteg olyan tényezővel kell számolnod, amire csak a tapasztalat készíthet fel, hangozzon ez bármennyire is klisésen.

Szerencsére sokan járunk hasonló cipőben, így tudunk egymásnak segíteni. A DigitalBuilds vállalkozást, például azért hoztuk létre amiért te is létrehoznád: Hogy a magunk urai legyünk, és megmutassuk NEKED, igen is meg lehet csinálni. Egy kis ingyen segítség, ha esetleg kételkedsz abban, hogy az alkalmazottként töltött 8 órádat, a jó ügyért költöd-e el: Gondolkozz és dolgozz olyan ügyért, amit helyesnek érzel. Az így felszabadult 8 órát olyan dolgokra tudod majd szánni, amiket igazán fontosnak tartasz. Ha esetleg már most előrébb jársz ennél, és egész véletlenül, van is egy stabil online jelenlétet igénylő vállalkozásötleted, fontold meg, hogy velünk dolgozz. Miért? Mert tudjuk mennyi dolgod van, mi is hasonló helyzetben voltunk.

Mit csinálunk?

Foglalkozunk testreszabott, egyedi kivitelezésű weboldal, webalkalmazás fejlesztéssel. Webshop, mobil app készítésével. Okos eszközökre szánt szoftverek írásával. Minden új alkalmazás, amit fejlesztünk zökkenőmentesen skálázódik, néhány darab felhasználótól kezdve, a több 10-100 ezres felhasználó számig.

Ha szeretnél többet megtudni, vagy úgy gondolod, számodra mi lehetünk a megfelelő választás céljaid eléréséhez, vedd fel velünk a kapcsolatot:

Mikor lépj velünk kapcsolatba?

  • Ha új vállalkozásba kezdenél vagy a meglévőt fejlesztenéd
  • Ha vállalkozásodhoz online szakértelemre van szükséged
  • Ha a megbízottjaidat szívesen kezeled partnerként
  • Nyitott vagy több éves, professzionális tapasztalatra építkező tanácsokra
  • Szeretnél reális és transzparens célokkal, illetve határidőkkel dolgozni

További cikkeink

18:00: "Ezt még csináld meg légyszi!"

18:00: "Ezt még csináld meg légyszi!"

Ismerős a mondat? Ismerős az időpont?

Multi cégek és a biztonság illúziója

Multi cégek és a biztonság illúziója

Okok, amiért féltem alkalmazottként dolgozni

Hogy dolgoz­hatunk együtt?

Hogy dolgozhatunk együtt?

Ötletből működő web/mobil app

Ne építs csillag­rombolót!

Ne építs csillagrombolót!

Webapp: Miért tervezz kicsiben

Webapp készítés: Sok idő?

Webapp készítés: Sok idő?

Mikorra lesz ötletedből termék